Saturday, Feb 13th

Frissítve:02:57:12 PM GMT

Most itt vagy:

Ma nyílt ki az aranykapu

Email Nyomtat
Számok nyelvén

Ma 2012.12.30.=20..3..3..3 értékű nap=333 mesterszám napja

Mit jelent? Mire való a 333?
Háromszorosan felemeli a 6 anyagba rögzült, lefelé mozgó minőségét a 9 felfelé mozgó, az anyagból kiszabaduló minőségébe.
A 333 a gyógyszer, a megváltó kód, amivel háromszorosan megszabadulunk az anyagfogságból. Ezzel a 666-ból 999 lesz. A tökéletesen anyagi valóságból, kiterjedésből, a 3D-s téridőbe zártságból és annak legkibomlottabb mennyiségi állapotából, amiben már mindent megtapasztaltunk, aminek a megtapasztalásáért leszülettünk, vagyis a polaritás legszélsőségesebb állapotából, ami a karma kiteljesedett beteljesedése (666), amiben már mindent, és annak az ellenkezőjét is megtapasztaltuk, minden visszatért hozzánk..ami azt is jelenti, hogy kimerítettük a lineáris idő lehetőségeit...ebben az állapotban, amiben vagyunk, a 333 egy lehetőség.
Egy lehetőség, ami a mai dátumban itt van a téridőnkben is, ezért elérhető az anyagi valónk számára.
A 333 kódja a kigyógyulás, felébredés lehetősége az anyagba zárt elme-illúzióból, a fordított világ-nézésünkből.
A 666 az Akasztott, (2x6=12) aki fejjel lefelé lóg, és a Döntés (6) kártyája a TAROTban. Dönthetsz, sőt döntened kell, mert útelágazáshoz érkeztél, hogy maradsz fejjel lefelé lógva, mint akit fellógattak, a fordított nézőpontban, vagy megfordulsz, és kiegyenesíted a nézőpontodat, a tengelyedet. Ez egy háromszoros döntés 6.6.6.
Ez a metanoia, a belső megfordulás, vagy belső pólusváltás. Ha emellett döntesz, akkor nyílik meg számodra a 333 potenciálja, ami a polaritásból kivezető minőség, a trialitás...szintén háromszor.
A 6 megoldása, minőségi válasza a 33.
A 6 poláris válaszai: a 15(yang)-24(yin)
A 6 harmadik válasza a a 33. A 33-nak nincs polaritása, egy abszolút semleges, apoláris szám, ami egy másfajta gondolkozást és érzést jelenít meg, mint a yin-yang válaszok.
Ez a válasz, út túl van minden polaritáson, benne a két pólus 1 (férfi)-2 (nő) egyesült, ezért megszűnt a 3D-ben eddig jól ismert dinamika, és harc, és túlélőösztön.
Ezen a ponton az élet megkérdezi tőled, melyik idővonalon akarsz továbbhaladni? Akarsz-e még túlélést játszani a 6-os felségterületén, a polaritásban, benne maradni a történetek világában, vagy inkább a 9-es világában élnél, és elhagynád ezt a játszóteret. Ha úgy döntesz, hogy megfordulsz, továbblépsz, akkor a küszöbön, mielőtt belépnél a 333 ajtaján, le kell tenned a fegyvereidet, amiket a poláris valóságban a túléléshez használtál. Az összes fegyveredet: az akaratodat, a ragaszkodásaidat, a vágyaidat, a birtoklásodat, az azonosulásaidat, a szerepeidet, a félelmeid-vezette-szokásaidat, az ellenállásaidat, a tagadásaidat, az ítéleteidet, az elvárásaidat, a játszmáidat, ....mindent, ami ideköt. Amíg ezekbe kapaszkodsz, ezeket használod, addig nem tudsz átlépni a 333 kapuján. Ez a teljes önmegadás, de nem a legyőzötté, hanem azé, aki továbbmegy. Felajánlani mindet, visszaadni annak a világnak, rezgési tartománynak, ahonnan származik, hisz amikor azt elhagyjuk, úgysem lesz szükségünk rá.
Lentről, a 6-os felségterületéről nézve (aki csak a poláris válaszokat ismeri) ez öngyilkosság, és valóban, a túlélő-egó halála. Fentről, a 9-es nézőpontjából nézve a karmikus sors letétele, kibújás a páncélból, megszabadulás az illúziótól, az elme rabságától, vagyis a valódi élet kezdete.
Személyes döntés, nincs kit meggyőznöd róla, hogy helyes, vagy hogy kövessen. A hívást mindenki meghallja maga a maga idejében, és ezt a döntést egyedül neki kell meghozni.

A magam részéről én negyedszer is úgy döntök, hogy a polaritásból kilépek, - megélve és megköszönve valamennyi tapasztalatát, mellyel idáig eljöttem - és a trialitást választom. Most, a 30-as yingo-kódolású napon leteszem maradék fegyverem, amit még találtam, a küszöbön hagyom, és belépek ebbe az ismeretlen új világba...ígéretek, biztosítékok nélkül, az elmém számára halálugrásként, a szívem számára hazatérésként.

2012.12.03 = 333 első kapu (meglátod a lehetőséget)- a kapu megjelenik
2012.12.12.=333 második kapu (Yang energetika, a 3 első kibomlása)- első zár kinyílik
2012.12.21.=333 harmadik kapu (Yin energetika, a 3 második kibomlása) – második zár kinyílik
2012.12.30=333 negyedik kapu (Yingo, azaz triálisan semleges energetika, a 3 egy új világot nyit)...azt az új világot, ami a polaritáson túl van.) - a kapu kinyílik.

Nyitva van az aranykapu (az aranykorba vezető kapu) annak, aki úgy dönt.

Zoé
2012.12.30.
www.eniste.me